Med Intempus til ProLøn får du:

Lønpartner med branchekendskab

Med et tocifret antal lønkonsulenter ansat har ProLøn helt sikkert også en, der kender overenskomsten i netop din branche

Brugervenligt system

ProLøns lønsystem er nyudviklet, funktionelt og brugervenligt, så det er en ren fornøjelse at arbejde i

Altid gratis
support

“Vi bliver glade, når du ringer”, siger de hos ProLøn, og det koster aldrig noget at ringe til dem

Nem overførsel af data

Tryk på en knap og udfyld to felter med dine firmainformationer, så er data nemt, hurtigt og sikkert flyttet fra Intempus til ProLøn

Intempus og ProLøn

Hvorfor Intempus + ProLøn?

GENNEMTESTET LØSNING DER OVERHOLDER DIN OVERENSKOMST

Intempus er fleksibelt og kan sættes op med styring af regler for overtid, tillæg og meget mere. Så kan medarbejderne på en simpel måde registrere deres timer, overtid og alt fra genetillæg til vejrlig, og det hele bliver tilpasset netop din overenskomst. Så er du sikker på at overholde den, men slipper samtidig for at skulle bekymre dig om en masse komplicerede regler. Både Intempus og ProLøns kompetente lønkonsulenter står klar til at rådgive dig og husk, at der begge steder altid er gratis support.

Se, hvordan vi hjalp Falk Tag

Fra en hel dag to gange om måneden til én time. Det var den tidsmæssige og i sidste ende kontante besparelse, Falk Tag & Facade oplevede på deres lønkørsler, efter at de begyndte at bruge Intempus med ProLøn.

Hør, hvad ProLøn og Intempus kan gøre for dig

Vi er så begejstrede for integrationen mellem Intempus og ProLøn, at vi altid gerne vil fortælle mere om den

Hvor bliver tiden brugt?

INTEMPUS GIVER DIG SVARET, OG PROLØN BRUGER SVARET TIL AT LAVE DIN LØN

Med Intempus finder du ud af, præcis hvor og hvordan tiden i virksomheden bliver brugt. Det giver dig det bedste afsæt til at bruge den optimalt, og tid brugt optimalt er lig med en bedre forretning. Sammen med ProLøn kan du oven i købet bruge alt din indsamlede data til at spare en masse tid på administrationen. Du kan nemlig flytte data fra Intempus til ProLøn på ingen tid og ved hjælp af et konfigurerbart godkendelsesflow sikre, at data er korrekte. Derfra er en færdig lønkørsel kun få klik væk.

Lad os gøre dit sure arbejde nemt

TIMEREGISTRERING SOM SKABER GLÆDE OG OVERSKUD

Om du er bogholder, håndværker, bager, produktions- eller konsulentvirksomhed er tidsregistrering en sur pligt, du som virksomhedsejer eller leder skal tvinge medarbejderne og administrationen til at forholde sig til. Det ved vi, og derfor har vi besluttet os for at gøre vores bedste forsøg på at få tidsregistreringen til at blive så nem som muligt for dig. I Intempus har vi 10 års erfaring med at indsamle tid. Vores ekspertise og erfaring bruger vi til at hjælpe nye kunder med at få den bedst mulige timeregistrering, så I får mere glæde og overskud i hverdagen.

Jeg vil gerne høre mere om Intempus til ProLøn

Udfyld formularen nedenfor eller
ring til os på telefon: 26 390 400.

Top