Med Intempus til e-conomic får du:

Få 100 {501d79cb1eb8b53d5797441a0077a299f8557bfdb7a53273613f103277ceedbc} styr dækningsgrad

Få sat projektstyring rigtigt op fra start og få 100{501d79cb1eb8b53d5797441a0077a299f8557bfdb7a53273613f103277ceedbc} styr på dine projekters dækningsgrad

Fokus på din forretning

Lad e-conomics professionelle samarbejdspartner lntempus klare arbejdet, mens du fokuserer på kerneforretningen

Omkostninger på projektet

Få styr på alle omkostninger på projektet – varer, leverandørfaktura, timer og km. – Intempus giver dig overblikket

Køreklar projektstyring

Projektstyring, som er skræddersyet til din virksomheds behov og fungerer fra start. Læn dig tilbage, vi klarer det besværlige

Prøv Intempus med e-conomic

App til tidsregistrering med tre skærmbilleder

Hvorfor Intempus + e-conomic?

FÅ TO STÆRKE MEDSPILLERE PÅ DIT HOLD

Integrationen mellem Intempus og e-conomic er gennemtestet og finjusteret igennem adskillige år. Det betyder, at du er sikker på at få en stabil integration, så du kan bruge din tid på din virksomhed i stedet for manuelle processer og frustration over teknik, der ikke makker ret.

Samtidig er Intempus og e-conomic to af de stærkeste spillere på markederne for timeregistrering og økonomisystemer; den slags spillere, man altid gerne vil have på sit hold. Vores integration er bygget op, så data flyder fuldstændig frit mellem systemerne – det betyder mindst muligt besvær for dig.

Se, hvordan vi hjalp Raaschou

Mads Raaschous to virksomheder voksede, og det blev anledningen til at få gjort op med den gammeldags timeregistrering. Se mere i videoen og læs yderligere om, hvad Intempus og e-conomic kunne gøre for Mads Raaschous forretninger, her.

Hør, hvad e-conomic og Intempus kan gøre for dig

Vi er så begejstrede for integrationen mellem Intempus og e-conomic, at vi altid gerne vil fortælle mere om den

Få overblik over din forretning

INTEMPUS OG E-CONOMIC MED PROJEKTSTYRING FORTÆLLER DIG PRÆCIS, HVOR DU TJENER DINE PENGE

Med e-conomics projektstyringsmodul har du altid det fulde overblik lige ved hånden. Når du indberetter timer, materialer, varer m.m. på en sag i Intempus, kan e-conomic fortælle dig alt om projektet – ikke mindst om det rent faktisk er rentabelt for dig. Du får nemlig styr på dækningsgraden og kan dykke ned i alle detaljer af projektet, ligesom fakturaen nærmest skriver sig selv, når du har registreret alt arbejdet i Intempus.

Lad os gøre dit sure arbejde nemt

TIMEREGISTRERING SOM SKABER GLÆDE OG OVERSKUD

Om du er bogholder, håndværker, bager, produktions- eller konsulentvirksomhed er tidsregistrering en sur pligt, du som virksomhedsejer eller leder skal tvinge medarbejderne og administrationen til at forholde sig til. Det ved vi, og derfor har vi besluttet os for at gøre vores bedste forsøg på at få tidsregistreringen til at blive så nem som muligt for dig. I Intempus har vi 10 års erfaring med at indsamle tid. Vores ekspertise og erfaring bruger vi til at hjælpe nye kunder med at få den bedst mulige timeregistrering, så I får mere glæde og overskud i hverdagen.

Jeg vil gerne høre mere om Intempus til e-conomic

Udfyld formularen nedenfor eller
ring til os på telefon: 26 390 400.

Top