Intempus Terminal

Med Intempus Terminal bliver den daglige komme/gå registrering nem og tilgængelig for alle dine medarbejdere. Spar tid og besvær med digital timeregistrering tilpasset din virksomhed.

Prøv Intempus Terminal i 14 dage

Kontakt os for at høre mere om Intempus Terminal. Vi sætter løsningen op, så du kan prøve den gratis og uforpligtende i 14 dage.

Kontakt os

Tilpasset komme/gå registrering til dine medarbejdere

Tolerance

Som virksomhed kan I oprette en tolerance på planlagte vagter. Dvs. en tidsramme på  f.eks være 5, 10 eller 15 minutter før eller efter vagten starter eller slutter, hvor medarbejderen stadig kan tjekke ind eller ud på vagten inden for planlagt tid.

Årsager

Afviger medarbejderens tidsregistrering fra den planlagte vagt, er der mulighed for at vælge en årsag. Det er op til din virksomhed at beslutte, hvilke årsagerne medarbejderne kan vælge i mellem. Det kan f.eks. være sygdom, afspadsering, overarbejde, fri uden løn, etc.

Fleksibel tidsregistrering med Intempus Terminal

Overarbejde

Arbejder dine medarbejdere over, så kan I få sat overtidsregler op i Intempus, så overarbejde automatisk registreres til de rigtige satser. På den måde slipper du for at skulle håndtere diverse overtidstillæg og skifteholdstillæg manuelt, og i stedet gøre det automatisk med Intempus i fuld overensstemmelse med Industriens Overenskomst for timelønnede.

Flextid/merarbejde

Benytter I flextid eller merarbejde i virksomheden, så kan det gøres nemt i Intempus Terminal, som kan tilknyttes medarbejderens flexkonto. På den måde registreres medarbejderens arbejdstid direkte og automatisk på flexkontoen, så både du og dine medarbejdere altid har overblikket over arbejdstid.

Mangler du solid hardware til din komme/gå registrering?

Lad os hjælpe dig til den helt rigtige hardwareløsning

For at benytte Intempus Terminal står du måske og mangler den nødvendige hardware? Intempus har samarbejdspartnere, der leverer professionelt hardware til virksomheder indenfor bl.a. produktion og industri. På den måde kan du være med til at sikre, at din terminalløsning er tilpasset din virksomhed.

Kontakt os