Med Intempus til Billy’s Billing får du:

Super brugervenligt

Billy har rigtigt mange små kunder, fordi systemet er så nemt at bruge

Adgang altid - overalt

Billy er et cloud-system, så du kan altid tilgå dit regnskabssystem, uanset hvor du er – så længe der er internetforbindelse

Slip for at tænke på backup

Eftersom Billy ligger i skyen, skal du heller ikke bekymre dig om at tage backup. Alting gemmes løbende på sikre servere

Automatiserede arbejdsgange

Billy integrerer til en masse systemer, der minimerer antallet af manuelle processer og gør dit arbejde enklest muligt

App til tidsregistrering med tre skærmbilleder

Hvorfor Intempus + Billy?

DET SKAL VÆRE SIMPELT OG ENKELT

Har du bare brug for et stabilt og brugervenligt regnskabssystem og ikke alle mulige smarte projektstyringsfunktioner og lignende? Så er det Billy, du skal kigge på. Billy’s Billing er så nemt, at alle kan være med lige fra fakturering til bogføring. Ikke mindst hvis du udnytter mulighederne for at integrere til dine foretrukne systemer rundt om dit regnskabsprogram. Det bliver Billy nemlig kun nemmere af. Ikke mindst hvis du integrerer med Intempus. Så føres data over med få klik, og du kan på ingen tid sende kunden en præcis og korrekt faktura. Væk er alt det unødvendige fedt, og tilbage er de funktioner, som gør din arbejdsdag meget federe.

Hør, hvad Billy og Intempus kan gøre for dig

Giv os 10 minutter af din tid, så vi kan fortælle om alt det, Intempus og Billy i samspil kan gøre for din forretning

Altid gratis support – uanset hvem du ringer til

ALTID GRATIS SUPPORT – UANSET HVEM DU RINGER TIL

Vi mener det, når vi siger, at både Billy og Intempus er to af de mest brugervenlige systemer på markedet. Alting er designet ud fra at skulle give mening for brugeren – også selvom du – brugeren – ikke er en erfaren bogføringsorm. Men skulle der nu opstå spørgsmål, står vi naturligvis klar til at hjælpe dig. Der er nemlig altid gratis support hos både Billy og Intempus, og vi tager altid telefonen med et smil, når du ringer.

Lad os gøre dit sure arbejde nemt

TIMEREGISTRERING SOM SKABER GLÆDE OG OVERSKUD

Om du er bogholder, håndværker, bager, produktions- eller konsulentvirksomhed er tidsregistrering en sur pligt, du som virksomhedsejer eller leder skal tvinge medarbejderne og administrationen til at forholde sig til. Det ved vi, og derfor har vi besluttet os for at gøre vores bedste forsøg på at få tidsregistreringen til at blive så nem som muligt for dig. I Intempus har vi 10 års erfaring med at indsamle tid. Vores ekspertise og erfaring bruger vi til at hjælpe nye kunder med at få den bedst mulige timeregistrering, så I får mere glæde og overskud i hverdagen.

Jeg vil gerne høre mere om Intempus til Billy

Udfyld formularen nedenfor eller
ring til os på telefon: 26 390 400.

Top