Med Intempus til DataLøn får du:

Automatisk overførsel

Når integrationen først er sat op, flyder data automatisk mellem Intempus og DataLøn

40 løneksperter ved hånden

DataLøn har 40 løneksperter ansat, og de er ikke længere end et telefonopkald væk

Gratis telefonsupport

Foruden et stort hjælpeunivers kan du altid ringe eller skrive til DataLøn og få gratis hjælp

Fokus på din forretning

DataLøn klarer SKAT, pension, ATP osv., så du kan fokusere på andre ting

Hvorfor Intempus + DataLøn?

INTEGRATIONEN MELLEM INTEMPUS OG DATALØN ER DEN VARME KNIV, DER GLIDER IGENNEM DET BLØDE SMØR

Kender du det der, når tingene bare spiller? Når du har været vant til at have en masse besvær med noget, som nu bare kører på en måde, så du ikke engang skal skænke det en tanke mere? Ligesom dengang, du fik bredbånd i hjemmet, og det var slut med at være på nettet én ad gangen og med afbrudt telefon til følge.

Den samme oplevelse skulle du gerne få med integrationen mellem Intempus og DataLøn. Det er teknologiudnyttelse, når det er bedst. Væk er alt det arbejde, du kun laver, fordi du er tvunget til det. Og tilbage står du med en masse tid, du kan bruge på det, der rent faktisk giver værdi for din forretning.

Se, hvordan vi hjalp Malerfirmaet NPC

Rene Lohpehre har mange forskelle opgaver, i mange dele af landet. Et team på 12 medarbejder og en stor lyst til at optimere administrationen i virksomheden. Se hvordan Rene løste udfordringen.

Hør, hvad DataLøn og Intempus kan gøre for dig

Vi er så begejstrede for integrationen mellem Intempus og DataLøn, at vi altid gerne vil fortælle mere om den

Knivskarp timeregistrering og en af Danmarks største lønpartnere

60.000 TAGER IKKE FEJL

Lad Intempus stå for alt det indviklede i at registrere tid, kørsel, materialer og så videre. Vi hjælper dig med at sætte systemet op til at overholde præcis din overenskomst, så du er én bekymring mindre. Og få mest muligt ud af din tid ved at integrere til DataLøn. Med over 60.000 kunder er de en af Danmarks mest erfarne lønpartnere, så du er sikker på, at dine lønkørsler er i gode hænder uanset størrelsen på din virksomhed.

Lad os gøre dit sure arbejde nemt

TIMEREGISTRERING SOM SKABER GLÆDE OG OVERSKUD

Om du er bogholder, håndværker, bager, produktions- eller konsulentvirksomhed er tidsregistrering en sur pligt, du som virksomhedsejer eller leder skal tvinge medarbejderne og administrationen til at forholde sig til. Det ved vi, og derfor har vi besluttet os for at gøre vores bedste forsøg på at få tidsregistreringen til at blive så nem som muligt for dig. I Intempus har vi 10 års erfaring med at indsamle tid. Vores ekspertise og erfaring bruger vi til at hjælpe nye kunder med at få den bedst mulige timeregistrering, så I får mere glæde og overskud i hverdagen.

Jeg vil gerne høre mere om Intempus til DataLøn

Udfyld formularen nedenfor eller
ring til os på telefon: 26 390 400.

Top