Med Intempus til Danløn får du:

Fleksibel lønkørsel

Kom du lidt sent i gang med at lave løn? Fortvivl ej – hos Danløn kan du lave den helt frem til klokken 10 bankdagen før, den skal gå ind

Brugervenligt

Danløn har mere end 16 års erfaring med at udvikle et lønsystem, der er let at forstå og gå til, også hvis man er helt uerfaren

Gratis support

Selvom Danløn er brugervenligt, kan du jo få brug for hjælp. Hos Danløn kan du altid få gratis online support

Nem integration

Med ganske få klik kan du trække en fil ud af Intempus og importere den i Danløn, og du er herefter lige så få klik fra at have lavet løn

Intempus og Danløn

App til tidsregistrering med tre skærmbilleder

Hvorfor Intempus + Danløn

EN LØSNING DER BARE VIRKER

Intempus og Danløn har været partnere i mange år, og det betyder, at integrationen mellem systemerne er blevet finpudset i lige så lang tid. Resultat: En gnidnigsfri integration til glæde for dig, der skal benytte dig af den. Det giver dig tid til at fokusere på alt det, du langt hellere vil.

Intempus og Danløn er samtidig to af de stærkeste spillere på markederne for timeregistrering og lønsystemer. Med dem i ryggen har du et godt afsæt til at skabe effektive arbejdsgange i din virksomhed, og det betyder i sidste ende mere arbejdsglæde og en bedre bundlinje.

Se, hvordan vi hjalp NovaTag

I taglæggervirksomheden NovaTag A/S sad administrations- og marketingchef Marianne Kristensen og medarbejderne førhen og førte alle timer manuelt ind i et Excel-ark, hvorefter Marianne Kristensen selv regnede løn og alle former for tillæg ud. Det kunne Intempus og Danløn mildt sagt gøre bedre, hvilket du kan læse mere om her.

Hør, hvad Intempus og Danløn kan gøre for dig

Vi er så begejstrede for integrationen mellem Intempus og Danløn, at vi altid gerne vil fortælle mere om den

Hvad bruger du tiden på?

INTEMPUS FORTÆLLER DIG DET, OG DANLØN BRUGER SVARET TIL AT LAVE DIN LØN

Intempus giver dig det præcise overblik over, hvor og hvordan din tid bliver brugt. Og du får samtidig et redskab til at håndtere alt fra diæter, udlæg, registrering af kørsel, materialer og varer og ikke mindst overblik over f.eks. afspadsering.

Den information, du har samlet i Intempus, kan du i Danløn omsætte til masser af sparet tid på hver eneste lønkørsel, og du vil tilmed opleve, at sikkerheden for at udbetale korrekt løn øges. Når den manuelle registrering og overførsel af data elimineres, fjerner du nemlig også muligheden for misforståelser. Det bliver altså både nemmere og bedre at lave løn – så hvad venter du på?

Lad os gøre dit sure arbejde nemt

TIMEREGISTRERING SOM SKABER GLÆDE OG OVERSKUD

Om du er bogholder, håndværker, bager, produktions- eller konsulentvirksomhed er tidsregistrering en sur pligt, du som virksomhedsejer eller leder skal tvinge medarbejderne og administrationen til at forholde sig til. Det ved vi, og derfor har vi besluttet os for at gøre vores bedste forsøg på at få tidsregistreringen til at blive så nem som muligt for dig. I Intempus har vi 10 års erfaring med at indsamle tid. Vores ekspertise og erfaring bruger vi til at hjælpe nye kunder med at få den bedst mulige timeregistrering, så I får mere glæde og overskud i hverdagen.

Jeg vil gerne høre mere om Intempus til Danløn

Udfyld formularen nedenfor eller
ring til os på telefon: 26 390 400.

Top